Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu spune că a prezentat PNL 12 "elemente de preocupare" ale ALDE

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, după consultările cu reprezentanţii PNL, că au mers cu un document în 12 puncte, cu principalele "elemente de preocupare" ale formaţiunii, "condiţiile pe care noi le punem pentru a acorda votul viitorului guvern".

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.10.2019 - 18:45

"Am menţionat şi alte lucruri, care sunt fie de natură politică, fie economică. Am cerut explicit PNL să formeze un guvern monocolor, aceasta fiind într-adevăr o condiţie foarte serioasă în baza căreia vom putea da sau nu votul nostru", a spus Tăriceanu.

"Am venit, aşa cum am menţionat şi zilele trecute, pregătiţi cu un document în 12 puncte care sintetizează principalele puncte de preocupare,  principalele elemente de preocupare pe care le avem. Ca să nu fiu foarte brutal, dar nu găsesc o altă formulă, ele reprezintă condiţiile pe care noi le punem pentru a acorda votul viitorului guvern", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, joi seară.

El a spus că printre aceste condiţii se află menţinerea cotei unice de impozitare, reţinerea de a da ordonanţe în domeniul justiţiei, continuarea proiecteor majore de infrastructură care sunt în derulare, dar şi listarea la bursă a Hidroelectrica.

"Am menţionat şi alte lucruri, care sunt fie de natură politică, fie economică. Am cerut explicit PNL să formeze un guvern monocolor, aceasta fiind într-adevăr o condiţie foarte serioasă în baza căreia vom putea da sau nu votul nostru. (...) Deci iată câteva din elementele pe care le-am pus astăzi pe masă, le-am lăsat celor de la PNL să le studieze şi cel mai probabil vom avea o discutţie la începutul săptămânii viitoare pentru a trage concluzia definitiv. Până atunci, nu vă pot spune că am hotărât astăzi ceva, aşa cum e şi normal, au luat cunoştinţă de aceste solicitări, de aceste condiţionalităţi, trebuie să le analizeze şi săptămâna viitoare vom putea să hotărâm, după întâlnirea pe care o vom avea, ce facem", a spus Tăriceanu.

 

Comentarii

loading...