Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu, după ședința cu Viorica Dăncilă: ,,Par să constituie dovezi clare de fraudare''

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat luni că după şedinţa Birourilor permanente reunite a propus constituirea unei comisii de anchetă pentru a analiza acuzaţiile de fraudă la alegerile din 26 mai.

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

Actualizat: 24.06.2019 - 14:40

 ,,Am făcut propunerea, după o discuţie cu liderii grupurilor parlamentare PSD-ALDE, de constituire a unei comisii speciale comune de anchetă Cameră - Senat, pentru a analiza aceste acuzaţii care au apărut de fraudă la alegerile pentru Parlamentul European de pe 26 mai", a declarat Tăriceanu. 

Potrivit liderului ALDE, au apărut "foarte multe elemente care par să constituie dovezi clare de fraudare sau de nereguli în procesul electoral".

,,În spaţiul public, în ultima perioadă, foarte multe elemente care par să se constituie în dovezi clare de fraudare sau de nereguli în procesul electoral au apărut, au fost discutate şi vom demara procedura pentru constituirea acestei comisii speciale comune, care va trebui să discute cu Autoritatea Electorală Permanentă, în primul rând, cu Biroul Electoral Central, pentru a vedea dacă aceste elemente sunt reale şi acuzaţiile se dovedesc reale, se justifică sau nu", a mai spus președintele Senatului. 

Comentarii

loading...