8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăPoliticăTăriceanu, campanie electorală în stare de urgență: ”Medicii sunt eroii noștri în...

Tăriceanu, campanie electorală în stare de urgență: ”Medicii sunt eroii noștri în aceste zile!”

„Mulţumim medicilor, asistenţilor şi asistentelor, cadrelor medicale şi în general la tot personalul din sistemul sanitar pentru eforturile pe care ei le depun în aceste zile în lupta cu pandemia de coronavirus! Ei sunt eroii noştri din aceste zile!

Ei lucrează pentru că noi să primim îngrijirea medicală necesară în această perioadă dificilă. Ei lucrează pentru sănătatea noastră.

România are una dintre cele mai bune echipe de cadre medicale! Cu toate că uneori sunt huliţi public, înjuraţi de unii politicieni, pârâți procurorilor de diverşi denunţători apăruţi peste noapte, ei îşi fac treaba în continuare pentru că noi să fim sănătoşi!

Vă mulţumim tuturor celor care luptaţi în spitalele din ţara noastră cu COVID 19! Fără voi situaţia în care ne aflăm azi ar fi fost mult mai grea!”, anunţă ALDE, pe Facebook.

Tăriceanu: ”Iohannis ne-a cerut să ne batem joc de democraţie!”

Anterior, ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, opina că intrarea în funcţiune deplină a Guvernului Orban reprezintă în realitate o „instaurare a dictaturii Iohannis”.

„Preşedintele ne-a cerut să ne batem joc de democraţie. A investit un prim-ministru care a fost trântit de o moţiune de cenzură după ce adoptase 25 de ordonanţe de urgenţă, printre care de acum faimoasa ordonanţa cu alegerile anticipate, respinsă în integralitatea ei de Curtea Constituţională a României.

Cu toate acestea, guvernul Orban a întrunit majoritatea voturilor parlamentarilor. ALDE a refuzat să fie parte la acest aranjament jenant şi am refuzat să suspendăm Constituţia doar că Ludovic Orban să aibă un loc de muncă! Refuzăm să fim complici la instalarea dictaturii Iohannis!

Aşteptam să vedem care sunt măsurile pe care le va lua guvernul lui Iohannis în zilele următoare!”, se anunţă pe pagina oficială a ALDE, după învestirea oficială a guvernului Orban.

Cele mai citite

Nicușor Dan cere bani pe internet, pe motiv că în acest mod ajuți Bucureștiul

Pe facebook a apărut o reclamă care ar fi plătită de Nicușor Dan, reclamă care le solicită românilor să doneze bani pentru Nicușor Dan,...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă