Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Șefa filialei ALDE - Argeș a fost numită secretar de stat în cabinetul premierului Orban

Simona Brătulescu, șefa organizației județene ALDE - Argeș a fost numită secretar de stat în cabinetul premierului Orban.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.04.2020 - 21:46

Potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban, Simona Mihaela Brătulescu este "secretar de stat la Cancelaria prim-ministrului" și urmează să exercite "atribuții în domeniul dezvoltării regionale și al strategiei Dunării".

Această decizie a premierului Orban a fost publicată în Monitorul Oficial la data de 27 aprilie.

Potrivit presei locale din județul Argeș, o asemenea alocare a unei funcții în Guvern pentru un politician din ALDE reprezintă o recompensă pentru faptul că ALDE a votat în Parlament pentru căderea Guvernului Dăncilă și pentru investirea Guvernului Orban. 

Comentarii

loading...