11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăȘedință de partid "mai specială", la PNL Vaslui

Ședință de partid “mai specială”, la PNL Vaslui

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au declarat, corespondentului Mediafax, că au fost solicitaţi să intervină la sediul PNL Huşi, unde două persoane ar fi perturbat o şedinţă.

″Am fost anunţaţi de către un domn care era într-o şedinţă de partid. (A spus -n.r.) că doi colegi de-ai săi făceau scandal. Problema ar fi pornit de la faptul că cele două persoane nu erau pe lista de şedinţă şi nu ar fi fost lăsate să intre acolo. În momentul în care echipajul de Poliţie a ajuns la sediul respectiv, conflictul a fost mediat şi nu s-a impus aplicarea vreunei sancţiuni contravenţionale. A fost dat doar un avertisment verbal”, a declarat sâmbătă, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat că nu i-a primit pe cei doi primari la şedinţa Biroului Permanent Judeţean, deoarece aceştia nu se aflau pe listă şi că, de-a lungul timpului, au mers la acţiuni ale PSD sau ALDE.

“Cei doi primari din Şuletea şi Ghergheşti nu fac parte din BPJ. Le-am spus că nu au ce să caute acolo, dar nu au vrut să părăsească incinta. Ei au venit oarecum puşi pe scandal. De-a lungul timpului, cei doi au avut afilieri ba cu ALDE, ba cu PSD. Au mers la acţiuni ALDE şi PSD. Ei îmi cereau să îi scot de mână afară, dar eu m-am retras, ei voiau să mă provoace. Eu vreau primari competitivi, care să fie liberali, nu să aibă alte afilieri”, a spus Nelu Tătaru.

De cealaltă parte, unul dintre cei doi primarii scoşi de poliţişti din sediu, a afirmat că nu este de acord cu modul în care Tătaru conduce organizaţia de partid.

“Domnul Nelu Tătaru face o vânătoare, umblă pentru a-şi face majoritate în cadrul consiliului care va vota lista pentru alegerile parlamentare. El distruge totul doar pentru a avea oameni obedienţi în acel consiliu şi în organizaţiile comunale în care nu are control. După incidentul respectiv nu am rămas acolo. Eu am vorbit înainte cu domnul Ludovic Orban şi dumnealui a spus că putem participa la o şedinţă a BPJ, deoarece sunt discutate probleme care privesc şi primarii. În fapt, nu a existat niciun conflict, a fost unul imaginar. Noi am mers acolo şi pentru a vedea ce poziţie are partidul faţă de referendum, pentru că ne întreabă lumea. Dacă domnul Tătaru crede că numai doi primari sunt nemulţumiţi, se înşală”, a declarat Ciprian Tamaş, unul dintre primarii implicaţi în incident.

Cele mai citite

ROCA Investments înregistrează creștere pentru al șaselea an consecutiv, în pofida unui an plin de provocări, și o valoare de piață de 81,64 mil...

ROCA Investments, cea mai dinamică companie de private equity din România, celebrează șase ani de activitate pe piața locală. Compania anunță o evaluare curentă...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă