Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Se încinge lupta pentru Primăria Capitalei. Cum ar putea Firea să renunțe la candidatură

Primarul general, Gabriela Firea, susţinută de PSD pentru un nou mandat, afirmă că renunţă la această candidatură dacă partidele de stânga sau centru-stânga găsesc o persoană care este mai bine plasată în sondaje decât ea.

Share

Rl online 0 comentarii

07.07.2020 - 22:18

Firea susţine că partidele de stânga crează confuzie în rândul alegătorilor dacă au mai mulţi candidaţi, dar şi prin mesajele din ultimele zile. ”Transmitem semnale confuze către alegători pentru că ne percep pe noi în acelaşi plan politic. Dacă noi venim acum toţi şi anunţăm noi, toţi, de fapt vrem să câştigăm şi dumneavoastră trebuie să alegeţi din trei pe partea de centru-stânga şi aveţi un singur candidat pe zona de centru dreapta, facem un bine? Haideţi să ne gândim!”, a afirmat, marţi seară, la Antena 3, Gabriela Firea, întrebată ce părere are despre o eventuală candidatură a lui Victor Ponta la Primăria Capitalei.

Firea a mai spus că ”în aceste zile tumultuoase” partidele de stânga creează un avantaj candidatului de dreapta.

”Noi, practic, ce demonstrăm susţinătorilor noştri şi celor care sunt nehotărâţi, dar ne privesc cu o anumită simpatie? Le spunem că avem atâta aroganţă, atâta suficienţă, suntem atât de trufaşi încât între noi nu reuşim să ne înţelegem, astfel încât să avem acel candidat care este cel mai bine poziţionat din punct de vedere sociologic, şi anume actualul primar general?”, a adăugat Gabriela Firea. 

Aceasta a anunţat că ar renunţa la candidatură, dacă ar exista o persoană mai bine plasată.

”Eu, în această seară, anunţ că nu mai candidez la Primăria Capitalei, dacă pe flancul de centru şi centru stânga domnii despre care vorbim în această seară au un procentaj mai mare decât mine. (...) Eu nu mă ţin de scaun, nu m-am născut primar general (...) Dacă PSD sau o alianţă formată din partide de stânga şi centru stânga au un candidat mai bun decât mine, în  sensul de validare a publicului din municipiul Bucureşti, eu nu mă ţin de scaun, eu îmi văd de viaţa mea (...) Nu este niciun fel de ameninţare voalată, nu este niciun fel de şantaj politic şi  nici nu aş vrea să se speculeze că Firea e supărată pe PSD că nu a negociat suficient de bine cu Victor Ponta”, a anunţat Gabriela Firea.

Aceasta susţine că, dacă se va găsi un candidat al stângii mai bine plasat în sondaje decât ea, îi va strânge acestuia mâna şi îl va susţine, afirmând că este un ”om de echipă” şi că nu se va opune interesului echipei din care face parte.

În caz contrar, Firea consideră că formaţiunile de stânga riscă să ”se facă de râs”.

Comentarii

loading...