Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Robert Cazanciuc (Foto: Facebook)

Robert Cazanciuc, președintele Senatului: O să votăm Legea carantinei când vom fi convinși

"Când vom fi convinşi că legea corespunde nevoii românilor, o să votăm această lege", a declarat Robert Cazanciuc (PSD) despre proiectul Legii carantinei.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.07.2020 - 15:45

"Când vom fi convinşi că legea corespunde nevoii românilor, o să votăm această lege, că o să votăm luni, că o să votăm marţi, miercuri o să vedem în funcţie de cum vor fi dezbaterile în comisie", a declarat, duminică, președintele Senatului, Robert Cazanciuc (PSD).

"Proiectul de lege elaborat de Guvern este un dezastru, o sumă de încălcări repetate ale drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, care dacă s-ar adopta aşa cum a fost trimis am avea o lege în contradicţie nu numai cu legea fundamentală, Constituţia, dar şi cu practica CEDO şi a altor instanţe europene", a avertizat, într-o conferință de presă, Robert Cazanciuc.

Pe ordinea de zi a plenului Senatului figurează, luni, 13 iulie dezbaterea acestui proiect de lege, care a fost aprobat, joi seară, de Camera Deputaților. Senatul este Cameră decizională.

Numele oficial al acestui document este "Lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii
publice în situaţii de risc epidemiologic și biologic".

Comentarii