Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, FOTO: Facebook

Rareș Bogdan s-a trezit la viață. Atac dur la adresa vinovatului de serviciu Vlad Voiculescu

Un prim-ministru, atunci când dă declarații, nu poate fi în niciun fel acoperit sau dublat de declarațiile altcuiva, spune Rareș Bogdan despre situația de duminică, atunci când Vlad Voiculescu și-a programat o conferință de presă în paralel cu declarațiile premierului.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 12.04.2021 - 20:09

„Încă nu am văzut explicațiile ministrului. Am văzut un singur lucru și trebuie să nu se mai repete asta, din perspectiva omului care a fost jurnalist și este politician - un prim-ministru, atunci când dă declarații, nu poate fi în niciun fel acoperit sau dublat de declarațiile altcuiva. Președintele României, prim-ministru, guvernatorul BNR și Patriarhul sunt niște persoane care nu trebuie să fie dublate de mitropoliți, de consilieri guvernamentali, de alte persoane atunci când fac o declarație”, spune primvicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

El precizează că „speră” ca situația de duminică să fi fost generată de o lipsă de comunicare între echipele Guvernului și Ministerului Sănătății.

„Nu mi-a plăcut ce am văzut și nu am mai văzut asta în istoria recentă a României ca în momentul în care premierul face declarații publice foarte importante pentru țară să fie dublat de declarațiile unui ministru. Nu o consider o sfidare, ci o problemă legată de comunicarea deficitară între cele două departamente de comunicare”, conchide liberalul.

Comentarii