Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Raluca Turcan, dezvăluiri de la negocierile pentru guvern

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a afirmat, marţi seară, că iniţial s-a pornit cu 6-7 nume de persoane care ar putea prelua fiecare minister, ulterior ajungându-se la trei nume.

Share

Rl online 0 comentarii

23.10.2019 - 10:18

”Pe unele portofolii există deja conturat un nume”, a spus Turcan, anunţând că lista miniştrilor va fi finalizată vineri potrivit news.ro

Raluca Turcan a refuzat să spună, marţi seară, într-o emsiune la un post de televiziune, dacă numele său se regăseşte pe lista de miniştri pe care o va propune Ludovic Orban.

 
”Evident că eu cunosc lista şi, până la momentul prezentării în Parlament, se mai pot opera modificări. Ar fi incorect din partea mea să mă pronunţ pe o listă pe care o va prezenta şi şi-o va asuma premierul desemnat. Cunosc mare parte dintre propunerile pe care le va face premierul desemnat şi acest atribut este al domniei sale”, a spus Turcan.

Aceasta a explicat să PNL a pornit  - după desemnarea lui Ludovic Orban pentru a forma noul Guvern – de la şase-şapte nume pentru fiecare minister, ulterior ajungându-se la trei nume.

”Lista s-a restrâns la trei nume. Pe unele portofolii există deja conturat un nume, iar lista finală va fi vineri”, a mai spus Turcan.

Aceasta a precizat că este rolul premierului desemnat să prezinte lista cu propunerile pentru ministere, dar a reiterat ideea unui Guvern cu 16 ministere.

Turcan a explicat că nu Klaus Iohannis face Guvernul.

”Inclusiv la întâlnirea pe care am avut-o cu domnia sa, a accentuat că nu este atributul domniei sale de a face Guvernul şi oricine spune că dânsul face Guvernul, înseamnă că nu-l cunoaşte pe Klaus Iohannis. Premierul desemnat a făcut câteva propuneri şi, da, evident că se va consulta pentru propunerile cu care rămâne şi mi se pare corect”, a mai spus Turcan.

Comentarii

loading...