16.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăPoliticăRadu Mihaiu recunoaște că a pierdut "alegerile pe muchie de cuțit" în...

Radu Mihaiu recunoaște că a pierdut „alegerile pe muchie de cuțit” în Sectorul 2

Primarul în funcție al Sectorului 2, Radu Mihaiu, recunoaște că a pierdut „alegerile pe muchie de cuțit” în acest sector.

Mihaiu transmite pe internet un mesaj în acest sens, în seara de 18 iunie 2024. Anterior, Mihaiu insista că alegerile în Sectorul 2 au fost fraudate și că de aceea este necesară renumărarea voturilor la foarte multe secții.

„Alegerile pe muchie de cuțit vorbesc și despre o caracteristică profundă a democrației. O parte semnificativă dintre noi vrem ceva, o alta parte văd lucrurile complet diferit.

În acest mandat am luat deciziile dificile ce fuseseră amânate prea mult. Pot spune fără nicio reținere că am imprimat o direcție curajoasă pentru sectorul nostru. Iar mulți dintre voi (cel putin 52.500) ați fost de acord. Nu înseamnă ca nu am înțeles mesajul și de la voi, ceilalți.

Eu nu pot decât să vă mulțumesc tuturor celor care ați votat onest (într-un fel sau altul) și să promit (așa cum am făcut și în 2020) că voi respecta mesajul pe care mi l-ați transmis prin vot. Voi lupta pentru proiectele noastre cu toate instrumentele de care vom dispune.

Iar când ne dăm doi pași în spate și ne uităm la imaginea de ansamblu pe București, sunt optimist că nu ne vom pierde busola”, a scris, pe internet, Radu Mihaiu.

Principalul contracandidat al lui Mihaiu în alegerile din 9 iunie 2024, cel care a câștigat alegerile pentru funcția de primar al Sectorului 2, este Rareș Hopincă.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Premierul Barnier, arhitectul unui nou capitol politic pentru Franța

Michel Barnier a dezvăluit echipa de guvernare, după luni de negocieri și tergiversări Președintele Macron l-a numit premier pe Michel Barnier, fostul negociator al Uniunii...

Burduja ia în calcul păstrarea plafonării la energie și după expirarea datei

Ministrul Energiei nu exclude scenariul în care va fi menținută plafonarea şi după 31 martie 2025 Sebastian Burduja dă asigurări că şi după 1 aprilie...

Premierul Barnier, arhitectul unui nou capitol politic pentru Franța

Michel Barnier a dezvăluit echipa de guvernare, după luni de negocieri și tergiversări Președintele Macron l-a numit premier pe Michel Barnier, fostul negociator al Uniunii...
Ultima oră
Pe aceeași temă