Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Puteri sporite de la Mihai Tudose pentru vicepremierii Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Grațiela Gavrilescu

Puteri sporite de la Tudose pentru vicepremierii Ciolacu, Stănescu și Gavrilescu

Cabinetul Tudose a promovat o ordonanță de urgență prin care le dă puteri sporite vicepremierilor Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Grațiela Gavrilescu. Actul normativ a fost aprobat cu toate că nu se afla pe ordinea de zi a ședinței de Guvern.

Share

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Actualizat: 02.01.2018 - 16:18

Ordonanța a fost publicată în Monitorul Oficial din 29 decembrie, când lumea părea preocupată mai degrabă de meniul și ținuta de Revelion decât de politică.

Astfel, pe lângă premier, și vicepremierii vor avea dreptul la un aparat propriu de lucru, finanțat din bani publici, din care vor face parte secretari și consilieri de stat, numiți și dați afară prin decizie a premierului, la propunerea vicepremierului respectiv. “Aparatul propriu de lucru al viceprim-ministrului este structură fără personalitate juridică, finanțată din bugetul SGG, condusă de viceprim-ministru; în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului își desfășoară activitatea unul sau mai mulți secretari de stat și consilieri de stat, numiți, respectiv eliberați din funcție, prin decizie a primului-ministru, la propunerea viceprim-ministrului”, se arată în Ordonanța de Urgență nr. 115/2017.

Comentarii