PSD, PNL și o alianță locală și-au împărțit funcțiile de primar la turul 2

Alegătorii din localitățile Rebra, Balaci și Ortișoara au votat duminică pentru alegerea primarului după ce în data de 27 septembrie primii doi candidați au fost la egalitate.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 12.10.2020 - 10:26

În comuna Ortișoara, județul Timiș, au votat duminică 2.118 persoane, 55,72% din totalul alegătorilor cu drept de vot. Pentru o diferență de doar 49 voturi a fost ales primar Gheorghe Aleodor Sobolu, PSD, care reușește astfel din a doua încercare să-l depășească pe Lucian Ivănescu, PMP.

1027 alegători din comuna Balaci, județul Teleorman, au stabilit o prezență la urne pentru turul 2 de aproape 71%. Ei l-au ales primar pentru următorii patru ani pe liberalul Ilie Calotă, care l-a devansat cu 222 voturi pe social-democratul Costel Tronaru.

În comuna Rebra, județul Bistrița Năsăud, s-au prezentat la urne pentru turul 2 un număr de 1278 alegători, o prezență de 60%. După numărarea voturilor valabil exprimate primar a fost ales Ștefan Danci, candidat al Alianței pentru Rebra, care a avut un avans de 117 voturi față de Daniel Năstruță, PNL.

Comentarii