PSD: Iohannis nu trebuie să ne ceară colaborare, trebuie să îi ceară lui Orban să nu mai fure

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat, joi, că este "rușinos" ca șeful statului să ceară, acum, colaborare din partea PSD.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.07.2020 - 16:25

"Este ruşinos ca, după ce am reparat de fiecare dată prostiile şi aberaţiile făcute de Guvernul său, după lipsa totală de transparenţă şi dialog a aceluiaşi Guvern, să vii acum şi să soliciţi colaborare loială", a susținut, joi, Lucian Romașcanu.

"Astăzi, în Parlament, exact de acest lucru ne ocupăm: muncim să corectăm toate încălcările flagrante de drepturi şi libertăţi propuse de Guvernul dumneavoastră. Singurul apel la responsabilitate pe care trebuie acum să-l facă preşedintele României este faţă de Guvernul Orban să nu mai fure, să renunţe la abuzuri şi să guverneze pentru români şi nu doar pentru propriile interese electorale", a explicat purtătorul de cuvânt al PSD.

Romașcanu a mai susținut că "este prea puțin și prea târziu" ca președintele Klaus Iohannis să facă un "apel la dialog" către PSD.

Declarația lui Lucian Romașcanu intervine la momentul în care Camera Deputaților dezbate în comisiile parlamentare proiectul de lege, înaintat de Guvernul Orban, privind carantina și spitalizarea pacienților cu coronavirus.

Comentarii