Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

PSD Galaţi: Suntem conştienţi că se alocă resurse uriaşe pentru dezbinarea partidului

Organizaţia Judeţeană PSD Galaţi a transmis, vineri, un comunicat, în care condamnă public decizia celor care au părăsit partidul în ultima perioadă, susţinând că PSD va duce până la capăt reforma justiţiei începută.

Share

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Actualizat: 25.05.2018 - 14:12

"Organizaţia Judeţeană Galaţi a Partidului Social Democrat condamnă public decizia celor care au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari şi care au atacat în permanenţă partidul nostru. Este un gest lipsit de onoare faţă de colegii de partid, dar şi faţă de cei care au votat PSD", se spune în comunicatul transmis de PSD Galaţi, semnat de preşedintele organizaţiei Dan Nica.

În continuare, se arată că PSD va continua să-şi ducă la îndeplinire programul de guvernare şi reforma în justiţie. 

"Rămânem uniţi pentru a duce la îndeplinire cel mai ambiţios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii. Suntem uniţi în lupta cu Statul Paralel! Nu vom ceda şi vom duce până la capăt reforma justiţiei pe care am început-o pentru a pune capăt abuzurilor şi nedreptăţilor care au măcinat societatea românească şi prin care s-a încercat subminarea şi uzurparea puterii politice aleasă prin votul democratic a milioane de români", se precizează în comunicat.

Conform PSD Galaţi, esxistă "presiuni enorme şi se alocă resurse uriaşe pentru dezbinarea prin orice mijloace a partidului".

"Suntem conştienţi că sunt presiuni enorme şi se alocă resurse uriaşe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne împiedica să ducem la capăt aceste reforme vitale pentru societate şi democraţie. Cei care au trădat PSD sunt doar un angrenaj din acest plan subversiv de a împiedica cu orice preţ adoptarea Legilor justiţiei şi îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul cel mai capabil să conducă România. Răspunsul nostru este clar şi simplu: Suntem uniţi! Nu cedăm! Mergem până la capăt!", susţine filiala.

Comentarii