PSD: Este revoltător ca Dosarul Revoluţiei să fie trimis în judecată de Lazăr

Partidul Social Democrat susţine, într-un mesaj postat pe Facebook, că este revoltător ca Dosarul Revoluţiei să fie trimis în instanţă de un fost agent al poliţiei politice comuniste, referindu-se la Augustin Lazăr, cel care a făcut luni anunţul trimiterii în judecată.

Share

Rl online 0 comentarii

08.04.2019 - 16:30

"Este revoltător ca Dosarul Revoluţiei să fie trimis în instanţă de un fost agent al poliţiei politice comuniste! Este intolerabil ca cel care a ţinut în chinuri disidenţii anticomunişti să se erijeze acum în făuritorul dreptăţii anticomuniste. La Revoluţie au murit oameni ca astfel de personaje să nu mai ocupe înalte funcţii în statul de drept postrevoluţionar. Iohannis nu mai poate folosi scuza că nu ştia cine e cel pe care l-a numit în funcţia de procuror general al României! Acum ştie că Lazăr a făcut poliţie politică, dar îl protejează", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Partidul Social Democrat, citează Mediafax.

Social democraţii precizează că statul de drept dintr-o ţară democratică nu poate fi construit cu foşti agenţi ai sistemului represiv comunist.

"Iohannis a pretins până acum că îi reprezintă pe românii anticomunişti. Dar când a venit vremea să demonstreze că e alături de ei, îşi arată adevărata faţă de protector al securiştilor şi exponenţilor aparatului represiv ceauşist", potrivit sursei citate.

Comentarii