13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăProiectul bugetului pe anul 2021 a fost trimis Parlamentului. Când se va...

Proiectul bugetului pe anul 2021 a fost trimis Parlamentului. Când se va da votul

Proiectul Legii bugetului de stat pentru 2021 a fost aprobat, luni seara, în ședința de Guvern, în forma finală, după ce a primit avizul Consiliului Legislativ. Guvernul a aprobat și hotărârea privind plata salariilor restante ale minerilor.

Luni, Bugetul de stat pe anul 2021 a primit, luni, aviz favorabil cu propuneri și observații din partea Consiliului Legislativ.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că parlamentarii liberali susțin propunerea formulată de Executiv.

Votul final se va da pe 2 martie

Conducerea celor două camere ale Legislativului au decis, marți, programul de dezbatere şi adoptare a proiectului Legii bugetului de stat şi Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021, votul final urmând a fi dat marți, 2 martie.

Potrivit programului, parlamentarii pot depune amendamente până joi, 25 februarie, la ora 10.00, urmând ca de la ora 12.00 să aibă loc ședințe comune ale comisiilor de specialitate pentru examinarea, avizarea și depunerea avizelor.

Dezbateri în cadrul Comisiilor pentru buget, finanţe şi bănci cu ordonatorii principali de credite şi elaborarea rapoartelor asupra Proiectului Legii bugetului de stat şi a Proiectului Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021 urmează a avea loc începând de joi, de la ora 16.00, până sâmbătă, la ora 14.00.

Luni, 1 martie, urmează să fie depuse rapoartele rapoartelor Comisiilor pentru buget, finanţe şi bănci, iar marți, 2 martie, să aibă loc votul final.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă