Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primarul liberal din Suceava a cheltuit pentru un WC public banii unei garsoniere din Bucureşti

Primarul PNL al Sucevei Ion Lungu e la putere de 16 ani, timp în care a realizat doar ”complexul arhitectural” din care fac parte un ansamblu rezidențial, o biserică, un patinoar și un skate park. O simplă parcurgere a achiziţiilor din SICAP arată că la Suceava totul e scump.

Share

Marius Ghilezan 0 comentarii

Actualizat: 17.09.2020 - 08:26

 

SICAP şi bugetul public al Primăriei demonstrează că nimic nu e ieftin în oraş. Acum doi ani, primăria a cumpărat 10 biciclete electrice cu prețul de 586.996 de lei, adică 12.000 de euro pentru o bicicletă, care nu prea are clienţi, zic sursele locale.

Cu 50.000 de euro, prețul mediu al unui apartament în București, primarul Lungu a amenajat o toaletă în bazarul din Suceava.

18.000 de euro a costat site-ul teatrului din Suceava, în condițiile în care site-ul primăriei este vechi și foarte greu de utilizat, instituția nefiind digitalizată.

Primăria Suceava a cheltuit 71.000 lei pe strategia şi brandul oraşului, în vreme ce Spitalul Judeţean era închis din cauza coronavirusului, reclama USR în 24 martie, la începutul pandemiei, conform news.ro

Salvaţioniştii au mai descoperit că primăriile a cumpărat din martie ornamente pentru Crăciunul viitor, trandafiri urcători şi panseluţe.

”Am căutat să vedem ce achiziţii fac autorităţile localeîn această perioadă, când toţi banii ar trebui îndreptaţi către stoparea răspândirii virusului şi salvarea de vieţi. Banii se duc pe trandafiri urcători, panseluţe şi ornamente pentru Crăciunul următor. Primăria din Suceava a cheltuit 71.000 lei pe strategia şi brandul oraşului, în vreme ce spitalul Judeţean din Suceava va fi închis din cauza coronavirusului, după ce 92 de cadre medicale au fost confirmate pozitiv”, a transmis, marţi 23 martie USR.

 Un loc de parcare costă cât o garsonieră în Bucureşti

Un alt proiect major a fost construcția a două parcări subterane cu 162 de locuri, prețul pentru fiecare loc parcare fiind de 33.000 de euro (prețul unei garsoniere decente în București).

Fiecare constuiește ce vrea, unde vrea, dacă primește avizul. Și avizele se dau ușor, spun surse din Primărie.

 

Comentarii