10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăPrima rundă / Raed Arafat, bătut de Alin Nica în justiție

Prima rundă / Raed Arafat, bătut de Alin Nica în justiție

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a reacționat la această decizie și a transmis că ordinul DSU “a fost un precedent periculos și o intimidare a membrilor CJSU”.

Liderul liberalilor timișeni spune despre şeful DSU Raed Arafat că se consideră deţinătorul adevărului absolut asupra intereselor oamenilor: „scuzele ar fi primul gest firesc”.

Alin Nica a răspuns sâmbătă la un comentariu pe Facebook, în care un utilizator îi propune să îl tragă la răspundere pe Raed Arafat, în baza sentinţei Curţii de Apel Bucureşti.

Liderul PNL Timiș susţine că timişorenii aşteaptă şi merită scuzele lui Raed Arafat şi a celor care i-au susţinut la nivel local „decizia nedreaptă şi ilegală”.

Sentința nu e definitivă. Raed Arafat, ironizându-l pe Nica, a spus că va face apel.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă