Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președinții Klaus Iohannis și Reuven Rivlin (Foto: Președinția României)

Președintele Iohannis vrea o ședință comună a guvernelor României și Israelului

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că urmează să fie organizată cea de-a treia ședință comună a guvernelor României și Israelului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.01.2020 - 12:51

Președintele Klaus Iohannis, aflat în vizită în Israel, a declarat că va acorda în continuare o atenție deosebită parteneriatului dintre România și Statul Israel, anunță Președinția României.

În acest context, Klaus Iohannis a adresat invitația ca președintele Statului Israel să efectueze o vizită în România, invitație acceptată imediat de președintele Reuven Rivlin.

Președintele României a subliniat și rolul important al organizării celei de-a treia ședințe comune de guvern România-Israel, care va contribui la dezvoltarea cooperării economice și sectoriale între cele două țări.

Aceste discuții au avut loc în contextul în care Klaus Iohannis a avut marți, 21 ianuarie, o întrevedere bilaterală cu șeful Statului Israel, Reuven Rivlin, în marja participării la Forumul liderilor internaționali dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului. Forumul se desfășoară la Ierusalim în perioada 22 - 23 ianuarie 2020.

Comentarii