Foto: Arhivă

Premierul Cîțu vrea să facă o evaluare a Guvernului. Poate fi urmată de o remaniere

Premierul Florin Cîțu a anunțat, sâmbătă, 13 februarie, că vrea să facă o evaluare a activității fiecărui membru al Guvernului pe care-l conduce.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.02.2021 - 10:45

Premierul Florin Cîțu a anunțat, sâmbătă, 13 februarie, că vrea să facă o evaluare a activității fiecărui membru al Guvernului pe care-l conduce.

Două criterii vor fi avute în vedere, în principal, la această evaluare a activității: "performanţă" şi "eficienţă", a precizat șeful Guvernului, citat de TVR.

"Avem bugete mai mari faţă de anul trecut în aproape toate ministerele. Dar acum vin şi aşteptările mele pentru miniştri şi este vorba de performanţă, eficienţă şi prin aceste alocări aş vrea să văd că există o monitorizare. Şi îi anunţ pe această cale că la jumătatea anului vom face o evaluare. Vor fi indicatori, vom folosi indicatori intermediari şi la jumătatea anului vom face o evaluare în ceea ce priveşte execuţia bugetară, pentru că eu am mai văzut acest film şi în anii precedenţi, că ne batem pentru un buget la începutul anului şi execuţia bugetară este dezastruoasă la jumătatea anului", a explicat premierul Florin Cîțu.

Unul dintre miniștrii despre care se spune că ar avea divergențe cu premierul Cîțu este ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Șeful Guvernul a respins însă, până acum, speculațiile privind o posibilă schimbare din funcție a lui Voiculescu.

Comentarii