Ponta sare în apărarea lui Diaconu, ”singurul adversar adevărat al lui Iohannis”

Liderul PRO România, Victor Ponta, a reacționat după sondajul IMAS care îl pasa pe candidatul susținut de partidul său și de ALDE, Mircea Diaconu, pe locul II în intenția de vot pentru alegerile prezidențiale.

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 31.10.2019 - 15:59

"Mircea Diaconu este singurul adversar ADEVARAT pentru Klaus Iohannis - este UN OM - nu o marioneta care face blaturi ca Viorica Dancila - nu un baiat imbogatit din fonduri europene care se sperie in 24 de ore cand i se arata “pisica”!

Imi doresc sa avem in turul al doilea al Alegerilor Prezidentiale cu adevarat doi competitori ( nu un blat facut prin spatele romanilor) / cine este multumit de Sistem si de ceea ce s-a intamplat in ultimii 5 ani in Romania il poate vota pe Klaus Iohannis/ cine vrea o schimbare adevarata, un Presedinte cu adevarat independent de partide politice il voteaza pe Mircea Diaconu/ va fi o competitie ADEVARATA - nu un blat ordinar!

Fac un apel la toti cei 5.2 milioane de romani care mi-au acordat votul lor in 2014 - votati pe 10 si pe 24 Noiembrie cu Mircea Diaconu! Votati UN OM ca dvs - un roman pentru romani!", scrie Ponta pe Facebook.

Comentarii