16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăPonta, despre discuţiile cu Tăriceanu: Nu am luat decizii, dar am discutat...

Ponta, despre discuţiile cu Tăriceanu: Nu am luat decizii, dar am discutat şi progresat!

„Pe 22 Iulie am spus «dacă Alde iese de la guvernare suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun» ! Azi am progresat foarte mult in acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat si progresat! Cand mai multi oameni se aseaza la masa cu intentii bune – sunt sanse mai mari de succes!”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

El spune că este o nevoie uriaşă de schimbare a modului de guvernare a ţării, „un «RESET» total al administratiei publice si al directiei economice!”

„Trebuie sa gasim solutii si oameni capabili sa le aplice! Noi Suntem ProRomania- si tinem cu Romania!”, încheie Victor Ponta.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu Victor Ponta pentru ca ALDE şi PRO Româna să încheie o alianţă politică.

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă