Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PNL solicită sesiune extraordinară

PNL solicită sesiune extraordinară

PNL cere convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară pentru adoptarea măsurilor solicitate de preşedintele Klaus Iohannis.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

31.07.2019 - 15:56

PNL cere convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară pentru revizuirea legislaţiei privind sistemul de localizare şi intervenţie rapidă pentru situaţii de urgenţă, pentru abrogarea Legii recursului compensatoriu, desfiinţarea Secţiei Speciale pentru anchetarea magistraţilor, respingerea în ansamblu a proiectelor de modificarea a Codurilor penale şi respingerea OUG privind Codul administrativ.

”Având în vedere falimentul structurilor statului român în a proteja dreptul la viaţă şi la integritate fizică a persoanei, PNL cere imperativ convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară pentru adoptarea măsurilor solicitate de preşedintele României, Klaus Iohannis”, a declarat președintele PNL Ludovic Orban. El subliniază că guvernările PSD-ALDE din ultimii ani au distrus capacitatea administrativă a statului român din cauza ”numirilor pe bază de carnet de partid şi a complicităţilor infracţionale a liderilor coaliţiei guvernamentale”. ”Plantarea oamenilor fără competenţe minimale şi a beizadelelor de partid în funcţii de conducere trebuie să dispară”, spune preşedintele PNL.

 

Citește totul despre:

#pnl #sesiune extraordinară

Comentarii

loading...