PNL și USR iau în calcul să numească în comun candidații în orașele mari cu primari PSD

Preşedintele PNL, Ludovic Orban şi liderul USR, Dan Barna, au discutat, marţi, despre alegerile locale de anul viitor şi perspectiva candidaţilor comuni în marile oraşe cu primari PSD.

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 26.11.2019 - 17:28

Dan Barna a anunţat, marţi, la finalul unei întâlniri cu preşedintele PNL, Ludovic Orban, că s-a discutat inclusiv despre ”perspective de colaborare în acele locuri unde sunt primari PSD de care România trebuie să scape”.

”Am discutat nişte chestiuni generale de principiu”, a spus Dan Barna, întrebat care sunt oraşele vizate, dar a precizat că discuţiile vor continua în perioada următoare pe acest subiect.

Întrebat dacă această colaborare se poate extinde şi cu participarea PMP, Dan Barna a spus: ”Principiul acesta ca în marile oraşe, acolo unde avem primar PSD, să avem un candidat unic al Opoziţiei”.

Despre Primăria Capitalei, Barna a spus că Gabriela Firea poate fi învinsă de un candidat unic al Opoziţiei.

”Am spus şi în această întâlnire, am spus-o de fiecare dată: Gabriela Firea poate fi înfrântă, dar e nevoie de un candidat unic al Opoziţiei în Bucureşi şi în perioada următoare exact aceste negocieri le vom purta pentru a găsi cele mai bune mecanisme pentru a identifica acel candidat care are cel mai bun suport popular în Bucureşti”, a mai declarat Dan Barna.

 

Comentarii