Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

PNL a încheiat un protocol cu turcii și tătarii

PNL - filiala Constanța și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) au anunţat, joi, 30 iulie, ratificarea unui protocol de colaborare pentru alegerile locale din anul 2020.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2020 - 16:53

Pe baza noului protocol de colaborare politică, anunțat joi, reprezentanți ai minorității tătare din România vor primi locuri eligibile pe listele de consilieri propuse de PNL la alegerile locale.

De exemplu, UDTTMR va primi câte un loc eligibil pe listele PNL pentru Consiliul Local Municipal Constanţa şi pentru Consiliul Judeţean Constanța.

Șeful filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huţucă, a precizat că invită "toate celelalte 18 minorităţi etnice din Dobrogea să se alăture acestui proiect". PNL intenționează să inființeze, după alegerile locale, un "Forum al Minorităţilor Naţionale", în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa.

Comentarii

loading...