Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: cugetliber.ro

Partidul lui Onțanu acuză liderii politici: ,, L-au predat clanurilor interlope''

Candidatul partidului ADER la alegerile prezidențiale, Andrei Stoican, susține că liderii politici ,,au predat statul român clanurilor interlope''.

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

Actualizat: 07.08.2019 - 13:21

Stoican este de părere că serviciul 112 poate fi upgradat tehnic, încât să localizeze la metru apelurile.

,,Dispecerul de la poliţie, care lucrează singur, în ture de 24 de ore, poate fi instruit şi i se mai pot aloca încă 10 oameni. Sunt lucruri care pot fi şi trebuie rezolvate urgent.

Ce nu poate fi reparat cu aceeaşi uşurinţă e acest Stat, pe care, în ultimii 30 de ani, liderii politici de toate culorile l-au predat clanurilor interlope'', a declarat candidatul partidului condus de fostul primar Neculai Onțanu. 

Potrivit acestuia, instituţiile care trebuie să apere siguranţa cetăţenului sunt putrede: neprofesionalism înfricoşător, corupţie, nepotism, complicitate cu infractorii.

“În spatele acestei realităţi - radiografiată zilele acestea la Caracal, dar existentă în întrega Românie – se află lideri politici veroşi, fie că îşi zic vechi sau noi în politică. Aceşti lideri politici folosesc acum în favoarea lor emoţia românilor – aşa cum au făcut-o de fiecare dată - pentru a-şi “aranja” campania electorală. Ei nu caută soluţii, ci profit electoral. Problema lor astăzi este să-şi subordoneze politic STS-ul, în vederea  alegerilor”, a mai declarat Andrei Stoican.

 

 

 

 

Comentarii

loading...