Gafă de campanie a PNL București: Dragnea, acuzat că pregătește un pogrom

Organizația PNL București a postat pe facebook un colaj fotografic în care președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță „pogromul” de după alegeri. Termenul de pogrom definește însă o revoltă violentă îndreptată împotriva cetățenilor de origine iudaică.

Share

Mircea Marian 0 comentarii

Actualizat: 22.11.2016 - 17:00

Organizația PNL București a postat pe facebook un colaj fotografic în care președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță „pogromul” de după alegeri. Termenul de pogrom definește însă o revoltă violentă îndreptată împotriva cetățenilor de origine iudaică. El a fost folosit în secolul XIX pentru a descrie atacurile împotriva evreilor din Ucraina și Belarus, parte a Rusiei țariste. 

Acum câteva zile, președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a amenințat pe adversarii săi politici, spunând că se va face „dreptate pentru toți”, dacă partidul său câștigă alegerile.

"Trebuie duse la capăt anchetele referitoare la case, de exemplu, că tot îi place să vorbească despre dreptate. Dreptatea să se apropie de toţi. Premierul Cioloş trebuie să plătească împreună cu ministrul Culturii şi cu ceilalţi oficiali şi funcţionari implicaţi în marea fraudă de la Cuminţenia Pământului. Acolo s-a încălcat legea de la început şi şi acum se încalcă. Trebuie să plătească ministrul Sănătăţii pentru prejudiciul uriaş pe care l-a adus bolnavilor din România, atât bolnavilor de hepatica C, cât şi milioanelor de români bolnavi, pentru care nu a vrut să scadă preţurile la medicamente", a spus liderul PSD.

El i-a nominalizat şi pe ministrul Fondurilor Europene, din cauza căruia "România a pierdut miliarde în acest an", dar şi pe ministrul Agriculturii, "care şi-a permis să întârzie subvenţiile la agricultură 8 luni de zile".

Citește totul despre:

Comentarii