Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban: Va fi realizat un audit pentru a putea optimiza modul de îndeplinire a tuturor funcţiilor

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a consideră că este necesar un audit intern şi extern, pentru a putea optimiza structura organizatorică şi modul de îndeplinire a tuturor funcţiilor instituţiilor statului, precum şi a serviciilor publice către cetăţeni și autorităţi locale.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.11.2019 - 16:32

"Vom realiza un audit, atât un audit intern - în primă fază, cât şi un audit extern, pentru a putea optimiza structura organizatorică şi, practic, modul de îndeplinire a tuturor funcţiilor instituţiilor statului, a serviciilor publice către cetăţeni, către autorităţi locale, către companii, astfel încât să realizăm o eficientizare a aparatului guvernamental", a afirmat Orban, vineri, la sediul PNL.

Comentarii

loading...