Foto: Inquam Photos

Orban spune că va fi sigur votat președinte al Camerei, pentru că așa s-a negociat în coaliție

Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că va fi cu siguranță votat președinte al Camerei Deputaților, pentru că așa s-a negociat în coaliție.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.12.2020 - 17:44

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că va fi cu siguranță votat pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, pentru că așa s-a negociat în coaliția PNL - USR PLUS - UDMR.

Drept pentru care, Ludovic Orban a spus că nu are "nici cea mai mică emoţie" cu privire la viitoarea lui funcție la Camera Deputaților.

"Am încredere în toţi parlamentarii PNL şi USR PLUS şi în parlamentarii UDMR că vor respecta pactul de coaliţie şi am încredere nu numai că mă vor vota pe mine, că vor vota şi învestirea Guvernului, preşedintele Senatului, care va aparţine USR PLUS. Vom face mobilizarea, pentru că este nevoie de mobilizare, nu avem o majoritate foarte consistentă. De asemenea, căutăm să ne înţelegem cu grupul minorităţilor care este foarte important în Camera Deputaţilor, astfel încât să avem o colaborare cât se poate de fructuoasă", a declarat, duminică, Ludovic Orban.

După cum se știe, cea mai disputată dintre funcțiile politice a fost, până acum, cea de la Camera Deputaților, pe care și-au dorit-o, în egală măsură, Ludovic Orban și Dan Barna.

Comentarii