Orban spune că Rafila și Cercel „vor fi huliți” pentru că au decis să candideze din partea PSD

Premierul Ludovic Orban consideră că Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel "vor fi huliţi" pentru că au decis să candideze la alegerile parlamentare din partea PSD.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

Actualizat: 19.10.2020 - 12:15

„Cum să te duci tu, Alexandru Rafila şi Streinu-Cercel, care ai fost în frontul de luptă anti-COVID, să te duci să candidezi la PSD? Oare ce a putut să le promită, să te duci să candidezi la PSD, care a torpilat sistematic, de şapte luni de zile, tot efortul autorităţilor şi al specialiştilor făcut pentru a limita creşterea numărului de cazuri?”, a spus premierul la B1TV.

El a adăugat că opiniile acestora nu vor mai avea credibilitate în acest context. „Eu nu pot să înţeleg, este o decizie pentru care vor fi huliţi, vă spun sincer. Nu mai au niciun fel de credibilitate în opiniile pe care le exprimă, legate de pandemie", a declarat liderul PNL.  

Medicii Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel au fost cooptați de PSD pentru a candida la alegerile parlamentare, fiind folosiți pe post de vectori de imagine ai partidului. Rafila și Streinu-Cercel au apărut duminică după-amiază într-o conferință la sediul PSD, alături de Marcel Ciolacu și Gabriela Firea. 

Comentarii