Ludovic Orban și Florin Cîțu, FOTO: Facebook

Orban nu e deranjat de candidatura lui Cîțu la șefia PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, a admis, sâmbătă, la Târgu Mureș, că vizita ta în județul Mureș are legătură și cu alegerile interne din toamnă și le va răspunde colegilor săi la întrebări referitoare la viziunea pentru PNL și pentru România.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

29.05.2021 - 16:57

Întrebat, sâmbătă, în conferința de presă de la Târgu Mureș, dacă vizita sa este și pentru a-și consolida poziția în vederea alegerilor interne din toamnă, Orban a răspuns: „Cu siguranță”.

„În mod evident că am venit la colegii și prietenii mei din Mureș și pentru a le sta la dispoziție dacă au întrebări referitoare la candidatura mea, ce viziune am în continuare pentru PNL și pentru România”, a spus Orban.

Despre posibila candidatură a lui Florin Cîțu la funcția de președinte al PNL, Ludovic Orban a spus că „există această aşteptare, eventualitate, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL”.

„Asta e decizia dânsului, eu nu îmi permit să comentez, eu mi-am anunţat candidatura şi îmi fac campanie în mod pozitiv, convingându-i pe colegii mei din PNL că am o viziune şi un proiect serios atât pentru PNL, cât şi pentru România”, a mai spus Orban.

Despre alți posibili contracandidați, Ludovic Orban a spus că „e liber la competiţie, la toate nivelurile. Şi la nivel local şi la nivel judeţean”.

El cere un singur lucru: „Peste tot unde avem competiţie, candidaţii să facă o campanie pozitivă, bazată pe proiecte, pe obiective şi mai puţin o campanie în care să îşi atace colegii”.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie.

Comentarii