Orban, chemat în Parlament să prezinte măsurile pentru combaterea coronavirusului

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, propune Biroului permanent al Senatului să-l invite pe premierul Ludovic Orban în Parlament să prezinte un raport cu măsurile pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

22.04.2020 - 15:37

"In baza hotararii Parlamentului din data de 16.04.2020 privind incuviintarea prelungirii starii de urgenta, am adresat astazi o solicitare Biroului permanent al Senatului de a-l invita pe premierul Ludovic Orban in Parlament pentru a prezenta un raport cuprinzand masurile adoptate sau preconizate pentru prevenirea si combaterea epidemiei de COVID-19 si motivele care le-au determinat", a scris miercuri Tariceanu pe Facebook.

In adresa inregistrata la Biroul permanent al Senatului, Tariceanu propune ca raportul sa fie prezentat pe 28 aprilie.

"In temeiul dispozitiilor art. 5 alin. 1 din Hotararea Parlamentului 4/2020 pentru incuviintarea masurii adoptate de presedintele Romaniei privind prelungirea starii de urgenta pentru teritoriul Romaniei va rog sa solicitati domnului prim-ministru Ludovic Orban prezentarea unui raport cuprinzand masurile adoptate sau preconizate pentru prevenirea si combaterea epidemiei de COVID-19 si motivele care le-au determinat. Propun ca raportul prim-ministrului Ludovic Orban sa fie prezentat marti, 28.04.2020", se arata in solicitarea semnata de senatorul ALDE.

Biroul permanent al Senatului s-au intrunit in sedinta miercuri, la ora 13:00, cu prezenta efectiva a membrilor acestuia la Palatul Parlamentului.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii