Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban, atac la Gabriela Firea: „Au apucat-o investiţiile în ultimele două luni de mandat”

Premierul Ludovic Orban îi reproșează Gabrielei Firea faptul că a demarat investițiile în București cu doar două luni înainte de încheierea mandatului de primar general al Capitalei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.08.2020 - 22:17

Declarația lui Orban a venit cu ocazia lansării candidaturii lui Radu Mihaiu, susţinut de Alianţa USR PLUS şi PNL la Primăria Sectorului 2, în cadrul unui eveniment desfăşurat în Parcul Naţional. „Pe Firea au apucat-o investiţiile, aşa, în ultimele două luni de mandat. La Doamna Ghica am văzut organizare de şantier. Numai că a uitat să comunice cu primarul Sectorului 2, să îi spună: 'Nu scoate toţi pomii, nu pune pomi noi, nu fă spaţiu verde nou pe care ulterior să îl distrugă şantierul pe care îl fac eu la Doamna Ghica. Am văzut că la capătul Pantelimonului a început să răsară scheletul unui park and ride. Lucrurile nu se fac pe ultima sută de metri, porcul nu se îngraşă în Ajun. Ceea ce nu ai făcut patru ani, degeaba încerci să arăţi că eşti capabil să faci”, a spus Orban.

Ludovic Orban a subliniat că PNL susţine candidatura lui Radu Mihaiu pentru Primăria Sectorului 2 şi a menţionat că face această precizare deoarece "sunt unii care încearcă să creeze confuzii".

El a adăugat că Radu Mihaiu a fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene "într-o perioadă dificilă" şi că "într-un timp relativ scurt a reuşit să facă paşi extrem de importanţi pentru absorbţia fondurilor europene". Orban a arătat că Mihaiu are o firmă cu 40 de angajaţi şi că "reprezintă o soluţie excelentă" pentru Sectorul 2. „Sunt unii care mi-au zis că nu e foarte cunoscut. Am întrebat: 'Cunoaşteţi cine e primarul Sectorului 2?' Nimeni dintre locuitorii Sectorului 2 cu care m-am întâlnit nu a fost în stare să îmi spună cine e primarul Sectorului 2. Radu Mihaiu s-a întâlnit cu mai mulţi locuitori ai Sectorului 2, numai în ultimele două luni, de o sută de ori faţă de numărul de oameni cu care s-a întâlnit cel care zice că e primarul Sectorului 2”, a precizat liderul PNL.

 

Comentarii