Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Opoziția s-a întâlnit pentru urgentarea moțiunii de cenzură. PNL tace

Opoziția s-a întâlnit pentru urgentarea moțiunii de cenzură. PNL lipsește!

USR a inițiat urgentarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. La invitație au răspuns doar PMP, UDMR şi minorităţile naţionale. PNL n-a venit și nici nu a dat vreun semn că ar dori participarea la acest demers!

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.09.2019 - 12:26

Parlamentari ai USR, PMP, UDMR şi ai minorităţilor naţionale s-au întâlnit, marţi, pentru a discuta despre urgentarea depunerii moţiunii de cenzură.

Întâlnirea are loc la solicitarea liderului grupului USR din Camera Deputaţilor, Stelian Ion, şi participă deputatul USR Adrian Wiener, senatorul UDMR Cseke Attila, deputatul PMP Petru Movilă şi liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

Stelian Ion a precizat că parlamentarii liberali nu au confirmat participarea.

Luni, liderul deputaţilor USR, Stelian Ion, a declarat că îi invită marţi pe toţi liderii grupurilor parlamentare la o întâlnire, apreciind că este neapărat necesar depunerea cât mai repede a moţiunii de cenzură.

"Dorim prin aceasta să îi punem pe colegii din ALDE şi Pro România în postura de a-şi exprima în mod clar opţiunea cu privire la semnarea şi susţinerea moţiunii de cenzură. De asemenea, ne-am reconsiderat poziţia referitoare la problema depunerii moţiunii de cenzură după strângerea celor 233 de semnături, numărul de voturi care ar fi necesare pentru a trece moţiunea de cenzură, în condiţiile în care am observat că fiecare zi care trece nu face altceva decât să întărească poziţia premierului Viorica Dăncilă, care recurge la mijloace neortodoxe, incorecte de a prelua deputaţi din alte partide, de a-i lua pe fiecare la bucată şi a-şi întări poziţia. În aceste condiţii, credem este neapărat necesar să depunem cât mai repede această moţiune de cenzură", a declarat Ion la finalul unei reuniuni a grupurilor parlamentare ale USR.

Comentarii

loading...