Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicolae Bănicioiu află astăzi dacă rămâne fără imunitate parlamentară

Deputații vor vota astăzi raportul adoptat de Comisia Juridică de admitere a solicitării DNA privind urmărirea penală a lui Nicolae Bănicioiu.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 27.10.2020 - 09:10

Nicolae Bănicioiu află astăzi dacă rămâne fără imunitate parlamentară, solicitare a DNA care dorește să-l cerceteze pe deputat într-o dosar penal cu privire la trafic de influență și luare de mită, fapte care s-ar fi petrecut în perioada decembrie 2012 – noiembrie 2015.

Colegii cu Nicolae Bănicioiu vor vota raportul adoptat vineri de Comisia Juridică a Camerei Deputaților, unul de admitere pentru ridicarea imunității parlamentare, votat cu 19 voturi „pentru” și 2 voturi „împotrivă”.

Liberalii au anunțat că vor vota la vedere pentru ridicarea imunității lui Nicolae Bănicioiu, în vreme ce parlamentarul vizat de solicitarea procurorilor DNA a precizat public că este nevinovat și că-și dorește să afle cât mai repede ce conține dosarul penal.

Comentarii