13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăPoliticăMinistrul Agriculturii a scăpat de moțiunea simplă

Ministrul Agriculturii a scăpat de moțiunea simplă

Moțiunea fusese depusă de 110 deputați.

Miercuri, din 283 de deputați prezenți, au votat „pentru” 115 și „împotriva” moțiunii au votat 166. Doi parlamentari nu au votat.

Adrian Ionuț Chesnoiu, de la PSD, a transmis, după ce moțiunea a fost respinsă, că este dezamăgit de faptul că AUR nu a fost alături de social-democrați la votul pe moțiunea împotriva ministrului Adrian Oros.

„Rușine! Din păcate, cei de la AUR ar fi trebuit să fie în sală să dăm jos cel prost ministru al Agriculturii din ultimii 30 de ani. (…) Plătiți despăgubirile, plătiți motorina! Fermierii au nevoie de sprijin, nu de povești și de voturi inutile”, a spus deputatul PSD.

Moțiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros a fost depusă de PSD. Social-democrații au considerat că există un pericol real în ceea ce priveşte securitatea alimentară.

„Pericolul asupra securităţii alimentare a României în acest moment este unul real. Vă reamintesc că România nu mai produce pesticide, îngrăşăminte sau seminţe. Vedem că, în continuare, nu se ia nicio măsură în această zonă, nu încercăm să promovăm produsele româneşti şi autohtone, atât tradiţionale, cât şi cele produse cu materie primă chiar importată, nu vedem un program coerent în acest moment din partea Ministerului Agriculturii”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Florida: Ron de Santis a semnat un proiect de lege care va interzice minorilor sub 14 ani să aibă conturi de rețele sociale

Guvernatorul republican al statului Florida, Ron de Santis, a semnat, luni, un proiect de lege care va interzice minorilor de sub 14 ani sa...

Războiul din Ucraina intră într-o nouă etapă: Operațiunea “Explozia brândușei”

Știrea zilei de ieri: "Rusia bombardează masiv Kievul" nu a luat pe surprindere oamenii cerebrali. Era de așteptat. Putem vorbi despre Crocus, noul Casus...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...
Ultima oră
Pe aceeași temă