Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Culturii: "Premierul face evaluarea și decide cine pleacă"

Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, George Ivaşcu, a declarat marţi că este important ca prim-ministrul Viorica Dăncilă să facă evaluarea membrilor Cabinetului, urmând să decidă care dintre miniştri rămân în funcţie.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 25.09.2018 - 15:00

"Am auzit şi eu ce se vehiculează în spaţiul public, dar aşa cum s-a transmis, cred că cel mai important este ca doamna premier să facă evaluarea, aşa cum s-a spus. Dânsa va decide ce membri ai Cabinetului rămân şi cine nu, inclusiv cu acel grup de lucru care s-a înfiinţat pentru urmărirea programului de guvernare", a arătat el în cadrul unei declaraţii acordate presei la Palatul Parlamentului.

Întrebat în legătură cu propria activitate, ministrul a precizat că "întotdeauna se poate face mai mult" şi a subliniat importanţa pe care o acordă activităţilor legate de Centenarul Marii Uniri. De asemenea, a precizat că până în prezent şi-a desfăşurat activitatea conform obiectivului stabilit în momentul în care a preluat funcţia de ministru.

"Da, în primul rând mă refer la legalitate, pentru că tot ceea ce înseamnă fişe, devize - toate au fost verificate de economic, de juridic, ceea ce înseamnă că transferul de bani către autorităţile locale sau centrale - pur şi simplu, fiind verificate - dă o linişte atât lor, cât şi celor care îşi desfăşoară activitatea", a spus el.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminică seară că sunt miniştri care "fug de semnătură" şi a anunţat că despre remaniere se va discuta într-un Comitet Executiv Naţional al partidului, după referendumul pentru revizuirea Constituţiei.

Comentarii

loading...