Foto: Inquam Photos

Marea bătălie electorală este de fapt între PNL și USR, susține șeful PMP, Eugen Tomac

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, susține că la alegerile locale din această lună, marea concurență este între PNL și USR (teoretic, formațiuni aliate).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.09.2020 - 16:08

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, susține că "marea bătălie electorală" la alegerile locale se desfășoară în mod real între două formațiuni aliate, PNL şi USR, ambele pe dreapta eșichierului politic.

Eugen Tomac este de părere că alianţele semnate între filialele județene ale celor două formațiuni "n-au nimic în comun cu interesul cetăţenilor".

"Atacurile reciproce între PNL şi USR din ultimele zile cu privire la traseismul politic şi colaboraţionismul cu PSD ne arată că marea bătălie electorală este, de fapt, între cele două. La Alba, Constanţa, Iaşi, Timiş şi multe alte judeţe, cele două partide se luptă pe viaţă şi pe moarte, ceea ce nu face decât să evidenţieze ipocrizia absolută de care au dat dovadă la Bucureşti. De altfel, alianţele electorale între PNL şi USR de la nivel local n-au nimic în comun cu interesul cetăţenilor. Singurul lor scop este de a salva scaunele unora sau altora în interiorul partidelor sau în perspectiva alegerilor parlamentare", a explicat, miercuri, Eugen Tomac, într-un mesaj postat pe Facebook.

"Această luptă surdă demonstrează că ambele partide au uitat că PSD este inamicul politic, deţinând cel mai mare număr de primari şi preşedinţi de consilii judeţene în ţară", susține Eugen Tomac.

După cum se știe, cel puțin la București, PMP a dorit să încheie o alianță cu PNL și cu gruparea USR - PLUS, dar ea n-a reușit să fie perfectată, astfel încât Traian Băsescu (PMP) concurează, pentru Primăria Capitalei, împotriva lui Nicușor Dan (PNL, USR - PLUS).

Comentarii