10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu intervine să-i împace pe liderii filialelor județene PSD

Marcel Ciolacu intervine să-i împace pe liderii filialelor județene PSD

Liderul PSD face aceste apel după ce, în urmă cu două zile, deputatul Cătălin Rădulescu a vorbit, la conferinţa de alegeri a conducerii PSD Argeş, despre „securişti” care s-ar implica în PSD, despre faptul că Liviu Dragnea i-a impus să voteze pentru un anumit şef sau despre atacuri între liderii PSD în presa locală. Mai mult, în urmă cu două săptămâni, europarlamentarul Claudiu Manda decreta că PSD nu va mai pune proști în funcții, un atac direct la Viorica Dăncilă, pe care nu era prima dată când o jignea astfel, consemnează Știripesurse.ro.

Prezent duminică la Târgovişte, unde au loc alegerile pentru şefia PSD Dâmboviţa, preşedintele interimar al PSD le-a cerut celor prezenţi să nu se atace reciproc.

”Înainte de a intra în conferinţă, ne-am strâns şi am stat de vorbă şi am făcut nişte reguli democratice pentru desfăşurarea acestei conferinţe şi a acestei competiţii. Repet, competiţie între colegi. La sfârşitul acestei competiţii rămâne o singură echipă, echipa PSD. (…) Sper că nu trebuie să spun că este exclus ca între colegi să fie atacuri la persoană. Lucrurile astea le mai facem cu cei din afara partidului. Sper să fiţi în asentimentul nostru cu aceste reguli” le-a spus Marcel Ciolacu delegaţilor prezenţi.

„Credeţi-mă că nu este aşa de uşor cu frigul de pe scenă şi să ne încadrăm într-un timp. Asta nu înseamnă că limităm sau tăiem microfonul cuiva şi într-o atmosferă colegială şi prietenească” a mai afirmat Ciolacu.

Apelul lui Marcel Ciolacu privind atacurile la persoană în interiorul PSD vine la două zile după ce deputatul Cătălin Rădulescu a vorbit, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a PSD Argeş, despre „securişti” şi „dinozauri” în PSD.

“Eu când văd că se implică Securitatea sau securiştii sau aşa… merg cu cealaltă echipă. Totdeauna am fugit de chestiunea asta, sau alte forţe… La un moment dat mă tot gândeam să candidez. Când am văzut că se implică şi dinozaurii politici ai Argeşului (…) zic: Aoleu, ce mă fac io, că io n-am dinozauri”, a spus el. Rădulescu a intrat în conflict cu unul dintre colegi, în timpul conferinţei de alegeri, când a anunţat public pe cine va susţine la şefia PSD Argeş, folosind expresia “eu şi cu primarii mei”.

 Pentru preşedinţia PSD Dâmboviţa candidează fostul ministru Rovana Plumb şi deputatul Corneliu Ştefan.

Cele mai citite

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...
Ultima oră
Pe aceeași temă