FOTO: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Marcel Ciolacu: „DNA va avea mult de lucru cu achizițiile făcute de Guvernul PNL”

Liderul PSD alege atacul drept cea mai bună apărare în scandalul verificării de către DNA a modului în care social-democrații au cheltuit banii din subvențiile acordate partidelor politice.

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 22.06.2020 - 10:18

Marcel Ciolacu arată cu degetul spre Guvernul Ludovic Orban și anunță cercetări în dosare instrumentate de DNA față de achizițiile publice fără licitație făcute în perioada stării de urgență și, ulterior, a stării de alertă. „DNA-ul va avea foarte mult de lucru în urma achiziţiilor directe făcute de guvernul PNL!”, a spus președintele interimat PSD într-o emisiune la B1TV.

Marcel Ciolacu nu se teme de cercetările pe care procurorii le fac în gestionarea fondurilor publice primite de PSD ca subvenție lunară și dă asigurări că partidul său nu va forța o eventuală amnistie ori grațiere în cazul stabilirii unor vinovății.

„Ce îmi cereţi dumneavoastră mie, să mă duc să îmi dau foc în faţa DNA-ului? Întotdeauna când au tăbărât pe PSD înainte de alegeri s-a văzut că PSD-ul a câştigat alegerile. Ce pot să vă spun cu certitudine că nu o să facem nicio modificare şi nu o să dăm nicio amnistie sau graţiere.”, a promis public Marcel Ciolacu.

Comentarii