Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

Marcel Ciolacu: Acest Guvern incompetent vă minte din nou. Vor aduce urgia economică!

Marcel Ciolacu, președintele PSD, acuză Guvernul că pregătește măsuri de austeritate economică și o majorare a TVA de la 19% la 22%, creștere aplicată inclusiv alimentelor.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 18.10.2020 - 11:15

Marcel Ciolacu le transmite românilor că PNL pregătește ceea ce el numește „urgia economică”, măsuri economice de austeritate ce vor duce peste 1 milion de români sub pragul de sărăcie.

„Vă mint că nu vor crește impozitele și taxele, deși, pe ascuns, lucrează de zor la simulări pentru a crește TVA-ul general de la 19% și TVA-ul la alimente de la 9% la 22%. Adică vor crește prețurile până la cer! Cu ce cost? Scăderea drastică a consumului, prăbușirea puterii de cumpărare și a nivelului de trai și aducerea a peste 1 MILION de români sub pragul sărăciei! Acest guvern incompetent vă minte din nou! După criza sanitară, vor aduce și urgia economică peste România.”, a scris Marcel Ciolacu duminică pe Facebook.

Președintele PSD acuză PNL că a păcălit peste 5 milioane de pensionari atunci când a anunțat că sunt bani în buget pentru creșterea cu 40% a pensiilor dar acest lucru nu s-a întâmplat.

„V-au mințit că au pus bani în buget pentru creșterea salariilor profesorilor de la 1 septembrie. Nu i-au pus! Peste 215.000 de dascăli au fost păcăliți! Profesorii au rămas să-și facă meseria cu mâinile goale în plină criză COVID-19: fără a fi testați, fără măști, fără mijloacele necesare învățământului on-line, fără bonusul de prima linie! V-au mințit că au grijă de medicii aflați în prima linie în lupta cu pandemia! Că le asigură echipamente de protecție și că le dau bonusurile promise. Peste 45.000 de medici și asistenți medicali au fost păcăliți, fiind nevoiți să iasă în stradă pentru drepturile lor!”, este de părere Marcel Ciolacu.

Comentarii