Foto: INQUAM PHOTOS

Ludovic Orban, mesaj către nemulțumiții din partid: PNL nu mai este singur la guvernare

Ludovic Orban le-a transmis liderilor PNL din teritoriu nemulțumiți de modul în care au fost repartizate ministerele în structura viitorului Guvern că PNL trebuie să accepte că face parte dintr-o coaliție.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 23.12.2020 - 11:16

Votul dat pentru stabilirea liberalilor ce vor conduce cele nouă ministere din totalul de 18 ale viitorului Guvern a decurs cu tensiuni în interiorul PNL. Mai mulți lideri de organizații județene s-au arătat supărați că Ludovic Orban a acceptat ca USR-PLUS să primească anumite ministere pe care ei le consideră foarte importante.

„Le-am transmis că PNL nu mai este singur la guvernare, se află într-o coaliţie şi că în negocirile purtate mandatul acordat de BPN a fost respectat sută la sută. Mandatul meu a fost de a negocia formarea unei coaliţii şi de a duce la firmarea unei majorităţi parlamentare.”, a explicat Ludovic Orban cum au decurs discuțiile din interiorul partidului.

Președintele PNL a adăugat că este normal ca unii dintre colegi să fie supărați dar că în noul Guvern, indiferent ce partid deține protofoliul unui Minister, se va aplica Programul de Guvernare al coaliției, stabilit în comun de PNL, USR-PLUS și UDMR.

Comentarii