Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

Ludovic Orban deschide lista pentru Camera Deputaților la București

Premierul Ludovic Orban a anunțat că va fi primul pe lista electorală pentru Camera Deputaților în capitală. Listele pe județe cu propunerile PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie vor fi stabilite cel târziu în 21 octombrie.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 12.10.2020 - 14:49

„Am hotărât pe data de 20, data depunerii semnăturilor pentru susţinerea candidaţilor PNL în alegerile parlamentare şi după depunerea semnăturilor la BEC va urma pe parcursul zilei de 20 şi 21 octombrie depunerea listelor de candidaţi în fiecare circumscripţie electorală. Obiectivul nostru e să câştigăm alegerile cu un scor cât mai mare posibil. După cum aţi văzut la locale, PSD rămâne în continuare un pericol. Mobilizarea partidului va fi exemplară, vom face o campanie intensă în care vom prezenta toate proiectele noastre.”, a anunțat Ludovic Orban.

Președintele PNL va fi primul pe lista pentru Camera Deputaților ce va fi propusă alegătorilor din București: „Acesta e secretul lui Polichinelle. Normal. Preşedintele partidului candidează în Bucureşti. Încă nu am primit lista validată. Când vom primi listele din partea fiecărei organizaţii judeţene, validate de colegi știm exact cine candidează.”

Comentarii