5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăLiderul grupului PSD din Camera Deputaților a demisionat din Parlament

Liderul grupului PSD din Camera Deputaților a demisionat din Parlament

Ioan Munteanu și-a motivat demisia invocând “probleme de sănătate”.

“Astăzi, 23 ianuarie 2018, mi-am depus demisia din funcţia de deputat în Parlamentul României. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, a trebuit să iau această decizie care nu a fost uşor de luat. Consider că în cei 13 ani în care i-am reprezentat pe locuitorii din judeţul Neamţ am reuşit să îmi îndeplinesc cu bine responsabilităţile pe care le-am avut ca parlamentar. Doresc să le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat votul şi încrederea lor de-a lungul acestor ani”, afirmă deputatul Munteanu.

El adaugă că în acest moment nu poate oferi mai multe detalii despre decizia sa.

“E posibil ca reprezentanţii presei să dorească mai multe explicaţii şi detalii. Din păcate, în acest moment nu pot oferi mai multe informaţii despre decizia mea. Sper ca în viitorul apropiat să pot răspunde la întrebările pe care mi le veţi adresa. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, mai afirmă Ioan Munteanu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă