Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ioan Munteanu

Liderul grupului PSD din Camera Deputaților a demisionat din Parlament

Deputatul de Neamț Ioan Munteanu, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, a anunţat marţi, prin intermediul unui comunicat, că şi-a depus demisia din funcţia de parlamentar, informează Agerpres.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 23.01.2018 - 19:38

Ioan Munteanu și-a motivat demisia invocând "probleme de sănătate".

"Astăzi, 23 ianuarie 2018, mi-am depus demisia din funcţia de deputat în Parlamentul României. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, a trebuit să iau această decizie care nu a fost uşor de luat. Consider că în cei 13 ani în care i-am reprezentat pe locuitorii din judeţul Neamţ am reuşit să îmi îndeplinesc cu bine responsabilităţile pe care le-am avut ca parlamentar. Doresc să le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat votul şi încrederea lor de-a lungul acestor ani", afirmă deputatul Munteanu.

El adaugă că în acest moment nu poate oferi mai multe detalii despre decizia sa.

"E posibil ca reprezentanţii presei să dorească mai multe explicaţii şi detalii. Din păcate, în acest moment nu pot oferi mai multe informaţii despre decizia mea. Sper ca în viitorul apropiat să pot răspunde la întrebările pe care mi le veţi adresa. Vă mulţumesc pentru înţelegere", mai afirmă Ioan Munteanu.

Comentarii