Liderii AUR și cei ai PSD s-au întâlnit. Simion neagă orice alianță

Copreşedintele AUR George Simion a declarat, duminică, în centrul Craiovei, la o întâlnire publică cu membri şi simpatizanţi ai partidului, că AUR va revoluţiona clasa politică românească şi nu va face alianţă sau coaliţie „nici cu stânga, nici cu dreapta”, scrie Agerpres.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

13.12.2020 - 21:06

Declarația a fost dată însă după ce presa a divulgat că Simion s-a întâlnit cu liderii PSD și chiar apare într-o fotografie alături de președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu.

Simion le-a spus colegilor de partid că vor continua să ţină permanent legătura directă şi i-a îndemnat să închidă televizoarele, pentru că televiziunile au ignorat AUR pe toată perioada campaniei electorale.

„Nu facem alianţă, nu facem coaliţie de guvernare cu nimeni, nici cu aşa-zisa stângă, nici cu aşa-zisa dreaptă. Noi suntem alianţă, suntem Alianţa pentru Unirea Românilor. Da, ne vedem, discutăm public, am discutat cu toţi din Parlament. Discutăm fără probleme în văzul lumii, nicio problemă, pentru că trebuie să ajungem să punem oameni valoroşi la conducerea ţării, dar nu intrăm în cârdăşii cu ei”, a spus George Simion.

Copreşedintele AUR a reafirmat la Craiova că după alegeri va merge peste tot în ţară unde a fost în campania electorală, iar „valul” care a dus partidul în Parlament cu aproape 10% nu poate fi oprit.

Comentarii