Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lider PNL către USR-PLUS: Lăsați dramoletele!

Costel Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, critică dorința USR-PLUS de a da viitorul prim-ministru al României după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 25.10.2020 - 11:44

„Cum, Doamne iartă-mă, să condiţionezi formarea unei alianţe guvernamentale de înlocuirea lui Ludovic Orban după alegerile parlamentare? Pentru USR-PLUS am un mesaj simplu: lăsaţi dramoletele şi nu vă mai comportaţi de parcă totul gravitează în jurul vostru. Ca să poţi să ceri, să pretinzi, trebuie mai întâi să oferi, iar voi până acum nu v-aţi asumat nimic, nu aţi oferit nimic. Aţi stat pe margine aşteptând, sperând ca noi să ne rupem gâtul. N-o să se întâmple asta! Ruşine!”, a scris Costel Barbu pe Facebook.

El a reacționat astfel de declarația lui Ionuț Moșteanu, deputat USR, care a declarat că Alința USR-PLUS trebuie să dea viitorul premier al României după alegerile parlamentare din decembrie, iar acesta să fie Dacian Cioloș care să-l înlocuiască la Palatul Victoria pe actualul premier Ludovic Orban.

Comentarii