15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăLia Olguţa Vasilescu: Domnul Klaus cred că deja se şi vede şef...

Lia Olguţa Vasilescu: Domnul Klaus cred că deja se şi vede şef de lagăr de concentrare

”Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Olguţa Vasilescu sâmbătă seară, la Antena 3, solicitată să comenteze afirmaţiile făcute de Klaus Iohannis la o întâlnire electorală, la Bistriţa.

Ea a subliniat că Traian Băsescu ”a ştiut să strunească toată clasa politică prin dosare”, iar Klaus Iohannis la început părea un preşedinte normal, la locul lui, dar că în ultima vreme ”a început să aibă tot felul de obsesii, frustrări”.

Vasilescu a continuat afirmând că discursurile preşedintelui sunt trase la indigo şi că cei din PSD au fost şocaţi de câte ori Iohannis a rostit numele PSD într-un discurs.

”El tot ceea ce a făcut bun în cinci ani de zile a fost să dea jos de la guvernare PSD”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a mai făcut afirmaţii similare la adresa preşedintelui Klaus iohannis, în perioada în care era ministru al Muncii, când a declarat, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis acuza PSD că a gazat românii la proteste, că afirmaţiile acestuia nu sunt demne de un preşedinte şi, „ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

Preşedintele Klaus Iohannis spune că turul doi al alegerilor prezidenţiale trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare care să arate PSD-ului unde îi este locul şi anume în opoziţie. Şeful statului precizează că el nu se află într-o competiţie electorală cu PSD-ul, ci într-un război cu social-democraţii pentru că aceştia au fost răi cu românii. Preşedintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la Bistriţa, o întâlnire cu alegătorii din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Irina Begu, în sferturile de finală ale turneului WTA din Antalya

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya, după ce a învins-o în două seturi pe croata...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă