FOTO: Inquam photos

Iohannis: Respir uşurat că avem un nou guvern dispus să se implice pentru rezolvarea problemelor

Preşedintele Klaus Iohannis, a declarat miercuri la prima şedinţă a Guvernului Orban, că respiră uşurat că avem un nou guvern dispus să se implice pentru rezolvarea problemelor ţării.

Catinca Giosanu 0 comentarii

Actualizat: 06.11.2019 - 14:05

Am aflat de la unii miniştri că situaţia găsită în ministere este foarte proastă. PSD-iştii, înainte de plecare, au golit finanţele publice. El a explicat că a venit pentru că în această şedinţă se va tranşa problema comisarului european.

”Eu respir uşurat că avem un nou Guvern dispus să se implice pentru rezolvarea problemelor ţării. Un act de mare curaj din partea PNL că a preluat Guvernarea în această formulă”, a spus Iohannis.

El a precizat în acest context că vor fi necesare negocieri pe fiecare proiect legislativ în parte.

”Sunt foarte bucuros că acest guvern este dispus să abordeze frontal problemele cu care se confruntă România. Îmi pare foarte bine că Guvernul anterior, eşuat, a plecat”, a declarat Klaus Iohannis.

El a spus că are semnale din ministere că situaţia găsită de miniştrii PNL este gravă şi că PSD, înainte de plecare, a golit finanţele publice.

Preşedintele a explicat că a venit la şedinţa de Guvern pentru că a fost invitat, dar şi pentru că se va tranşa situaţia comisarului european, încă o temă tergiversată de Guvernul PSD.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii