Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis: Instituțiile statului au obligația de a menține trează conștiința identității noastre

Președintele Klaus Iohannis, a transmis joi, un mesaj în cadrul Adunării festive aniversare de sărbătorire a 100 de ani de la înființarea Societății „Mormintele Eroilor Căzuți în Război”, informează Administrația Prezidențială.

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

Actualizat: 08.08.2019 - 15:10

,,Este datoria noastră, a tuturor, să ne amintim cu respect, recunoștință și admirație de eroii cunoscuți sau anonimi ai națiunii noastre, pe a căror jertfă supremă s-a clădit independența, suveranitatea și unitatea României. Instituțiile statului au obligația de a menține trează conștiința identității noastre naționale în rândul tuturor românilor'', spune preşedintele Iohannis în mesajul transmis de Constantin Ionescu, consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale. 

Potrivit șefului statului, membrii Asociației Naționale Cultul Eroilor «Regina Maria» sunt oameni responsabili, cu un pronunțat spirit civic și patriotic, care-și iubesc și respectă țara, istoria, tradițiile și eroii.

De asemenea, președintele i-a felicitat ,,pe toți voluntarii care își dedică timpul și contribuie la menținerea cultului eroilor noștri și la îngrijirea mormintelor acestora și a operelor comemorative de război''.

Comentarii

loading...