Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Înghesuială mare la funcția de secretar general al PSD: ,,Nu vreau putere''

Gabriel Petrea, preşedintele Tineretului Social Democrat (TSD), a anunţat miercuri că va candida pentru funcţia de secretar general al partidului la congresul din 29 iunie: ,,Candidez pentru funcția de Secretar General al PSD''

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

Actualizat: 26.06.2019 - 12:02

,,Am luat această decizie pentru că nu puteam accepta să stau pe margine în timp ce partidul în care am investit timp, energie, muncă, multă muncă, și mai ales suflet, are nevoie de ajutor pentru a-și putea găsi direcția și pentru a-și putea regăsi ritmul și locul în politica româneacă.

Am luat această decizie pentru că rezultatele pe care le-am obținut de-a lungul timpului cu TSD îmi permit să știu ce am de făcut ca SG al PSD și pentru că atributele personale îmi permit să mă achit de obligațiile pe care acestă funcție le reclamă.

Am luat această decizie pentru că eu unul cred că trebuie să lăsăm acțiunile să dovedească intențiile, iar dacă partidul vrea să pună pariu pe tineri, pentru a avea un viitor, atunci cred că un tânăr trebuie să fie în echipa de conducere, cu rol decizional'', a anunțat președintele TSD pe pagina sa de Facebook. 

Referitor la profilul viitorului secretar general al PSD, Petrea spune că acesta trebuie să fie un om responsabil care înțelege politica. 

,,Am luat această decizie pentru că eu cred că un Secretar General trebuie să fie un om responsabil, un om așezat, un om care gândește de 3 ori și apoi taie o dată, un om care înțelege și politica, și resursele umane și comunicarea, un om care să deschidă partidul și deciziile, nu care să le închidă și să le opacizeze.

Pe scurt, un Secretar General trebuie să fie un manager, iar eu am dovedit ce aveam de dovedit din perspectiva managementului'', a afirmat el. 

,,Nu vreau putere''

Totodată, liderul TSD a subliniat că nu este interesat de putere. 

,,Nu vreau putere. Nu m-a interesat niciodată. Sunt deputat, am fost ministru. Am 34 de ani, o meserie, o familie și doi copii care mă împlinesc personal. Nu am nimic de demonstrat nimănui. Nu vreau ca, în eventualitatea în care voi câștiga, să devin din Gabi, “Domnul Secretar General”, a declarat Gabri Petrea. 

Pentru funcția de secretar general al PSD și-au anunțat candidatura Felix Stroe, președintele PSD Constanța, Cătălin Stoichiță, fost consilier la Primăria Sectorului 1 și  Codrin Ștefănescu, fost secretar general al partidului. El a ocupat această funcție până la arestarea lui Liviu Dragnea. 

 

 

 

Comentarii

loading...